Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου ΠΟΕΠΠΠ 3/9/2009

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ

ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 – FAX: 210 5229289

Αθήνα 3/9/09

Δελτίο Τύπου

Πρόταση για αναβάθμιση του στοιχήματος : Όπως σας είχαμε ανακοινώσει σε προηγούμενη επικοινωνία, η ΠΟΕΠΠΠ οφείλει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» πρότασης που θα καθορίζει τις απαιτήσεις της αναφορικά με την αναβάθμιση του κουπονιού στο Στοίχημα.

Το στοίχημα όντας το μοναδικό ίσως παιχνίδι των πρακτορείων μας με ανταγωνισμό, δέχεται καθημερινά επιθέσεις από παράνομους αφορολόγητους ιντερνετικούς λήσταρχους. Ήδη υστερούμε του ανταγωνισμού. Έχουμε το μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό ίσως και παγκόσμιο δίκτυο πρακτορείων, με μία από τις μεγαλύτερες «βάσεις» παικτών, αλλά παρόλα αυτά φοβούνται να κινηθούν επιθετικά ένατη του ανταγωνισμού.

Για αυτό το λόγο με απόφαση του ΔΣ συγκροτήθηκε ομάδα για τη συλλογή στοιχείων και κατάρτιση πρότασης σχετικά με την βελτίωση του «κουπονιού», αποτελούμενη από τους:

*
Ηρακλή Λάππα μέλος του ΔΣ
*
Γιάννη Παρασίδη μέλος του ΔΣ
*
Θοδωρή Γιαννίκο νομικός σύμβουλος της ΠΟΕΠΠΠ.

Η επιτροπή καλεί άμεσα όλους τους πράκτορες να αποστείλουν τη γνώμη-ιδέες τους στο site της ΠΟΕΠΠΠ, www.poeppp.org e-mail: contact@poeppp.orgcontact@poeppp.org Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. το αργότερο μέχρι τη Τρίτη 8/9/09. Όλες οι γνώμες θα αξιολογηθούν και θα αποτελέσουν τη βάση της τελικής πρότασης.

Συμβάσεις: δεν συναλλασσόμαστε με αυτούς που μας γυρνούν τη πλάτη και κοιτούν αλλού. Μετά από 50 χρόνια αγώνα, να εδραιώσουμε τον ΟΠΑΠ σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών, κάποιοι αποφασίζουν να μας παρακάμψουν και ξενοκοιτούνε.

Φορολογικό : η ομοσπονδία έχει ήδη ενημερώσει για το τι πρόκειται να κάνει αν περάσει το χαράτσι του 10%. Θα πάμε αλλού, να προστατέψουμε τα εισοδήματα μας. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους. Εντός και εκτός.

ΟΠΑΠ international : Η ιντερνετική απειλή βρίσκετε ήδη εδώ. Τη βιώνουμε καθημερινά στα πρακτορεία μας. Κάθε μέρα χάνουμε πελάτες. Και σαν να μην έφταναν οι εξωτερικοί εχθροί, τώρα έχουμε δηλώσεις του προέδρου για επέκταση της εταιρείας στο ίντερνετ.

*
Ποία είναι η FASTBET και τι ακριβώς σκοπεύετε να κάνετε με αυτή την επένδυση;
*
Ποία είναι η ALTALA και τι ακριβώς σκοπεύετε να κάνετε με αυτή την επένδυση;

Μήπως είναι ιντερνετικές εταιρείες στοιχήματος και αριθμολαχείων; Ποία τα σχέδια της ΟΠΑΠ international ;

Η Ομοσπονδία δεν πρόκειται να κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Θα είμαστε μέσα στις εξελίξεις πρωταγωνιστές. Θα προασπίσουμε τα κεκτημένα δικαιώματα μας και το πελατολόγιο μας.

Για την Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Α. ΛΥΡΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου