Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Ενημέρωση μελών

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ
ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ,





Ενημέρωση μελών



Πριν από λίγο καιρό, ένας συνάδελφος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση. Το παιδί του αρρώστησε και οι γιατροί συνέστησαν άμεση μεταφορά στο εξωτερικό για καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος. Από την στιγμή που ο συνάδελφος ήρθε σε επαφή με την ομοσπονδία και μας ανακοίνωσε την ανάγκη βοήθειας, η κινητοποίηση ήταν άμεση. Η ΠΟΕΠΠΠ επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη της ΟΠΑΠ ΑΕ, τα οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα στο πρόβλημα του συνεργάτη τους.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 12 Αυγούστου, ο πρόεδρος μετέβει προσωπικά την Αθήνα και είχε επαφές με στελέχη της ΟΠΑΠ ΑΕ, για την διευθέτηση του προβλήματος. Άμεσα εγκρίθηκε το ποσό των εκατό (100) χιλιάδων ευρώ, ως βοήθεια προς τον πράκτορα. Είναι το ελάχιστο που μπορούσε να γίνει και έγινε άμεσα. Ευχή όλων μας είναι, το παιδί του συναδέλφου να γίνει καλά και να επιστρέψει σύντομα σπίτι του. Για ευνόητους λόγους δεν σκοπεύουμε να δημοσιοποιήσουμε οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια. Είναι όμως υποχρέωση μας η αναφορά στο γεγονός, καθώς αυτό προβάλει την ευαισθησία της εταιρείας σε κοινωνικά θέματα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για άνθρωπο της οικογένειας μας. Τέτοιους συνεργάτες θέλουμε να έχουμε μαζί μας.



Σύμβαση ΟΤΕ : σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης σας ενημερώνουμε ότι από κοινού ΟΠΑΠ και ΠΟΕΠΠΠ συνεχίζουν τις επαφές για επικείμενη συμφωνία. Ήδη έχουν σταλεί τα απαραίτητα στοιχεία από την αρμόδια υπηρεσία της ΟΠΑΠ στο ΟΤΕ για την καλύτερη κατανομή των τιμολογίων. Από την ΠΟΕΠΠΠ, έγινε σαφές ότι οποιαδήποτε αλλαγή στα τιμολόγια θα γίνεται μόνο για φτηνότερη χρέωση. Στις επόμενες ημέρες έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση ΟΠΑΠ-ΠΟΕΠΠΠ με την διοίκηση του ΟΤΕ για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων.





Για την Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Α. ΛΥΡΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου